nieuwe identiteit MoveToMeet

nieuwe identiteit MoveToMeet

De Zwitserse choreograaf en danser Katja Grässli specialiseert zich in het maken van multidisciplinaire en inclusieve voorstellingen, waarbij diverse culturen, visies en mensen met diverse maatschappelijke achtergronden bij elkaar komen.

Tot 2016 werkte Katja in verschillende samenwerkingsverbanden en met verschillende partners. In 2016 besloot ze haar krachten bundelen en werd de samenwerking met makers uit verschillende disciplines dermate geïntensiveerd dat er een collectief ontstond: MoveToMeet.

Nu heeft dit collectief dan ook eindelijk een gezicht gekregen. De nieuwe huisstijl, ontworpen door grafisch ontwerper Elene Hulleman, symboliseert op diverse wijzen waar MoveToMeet voor staat. Het logo, dat bestaat uit twee vormen die elkaar in spiegelbeeld ontmoeten, verwijst naar de naam MoveToMeet en staat letterlijk voor de band tussen maker en publiek.
Het gebruik van twee zeer verschillende lettertypes staat symbool voor de wereld van dans die andere, niet voor de hand liggende disciplines, raakt.

Het schuurt, het is verrassend en niet voor de hand liggend, maar toch vormt de nieuwe identiteit een logisch geheel. Net als het collectief zelf.

“Deze nieuwe identiteit zou je de sluitsteen kunnen noemen van de ontwikkeling MoveToMeet in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt” aldus Katja.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief